Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / De beste spirituele winkels in Arnhem en omgeving

De beste spirituele winkels in Arnhem en omgeving

Sharing is caring

Op zoek naar spirituele producten, edelstenen, of accessoires voor persoonlijke groei en balans? Arnhem biedt een aantal fantastische spirituele winkels waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt om je spirituele reis te ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van de beste spirituele winkels in Arnhem en omgeving:

1. La Colombe

Adres: Hemelrijk 55, 6811 ER Arnhem
La Colombe is een prachtige spirituele winkel in het hart van Arnhem. Hier vind je een breed scala aan spirituele producten zoals edelstenen, mineralen, en energetische accessoires. De winkel heeft een serene sfeer die uitnodigt tot rust en reflectie.

2. Kostbaar Tibet

Adres: Klarestraat 31, 6811 DP Arnhem
Kostbaar Tibet biedt producten die geïnspireerd zijn door de Tibetaanse cultuur, zoals wierook, klankschalen, en gebedsvlaggen. Deze winkel is een unieke plek voor liefhebbers van oosterse spiritualiteit en meditatie.

3. Gems of July

Adres: Draaibrug 39, 6846 SB Arnhem
Gems of July is dé plek in Arnhem voor handgemaakte spirituele sieraden en kristallen. Ze hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan edelstenen, perfect voor heling, meditatie, en spirituele groei.

4. ByJeevan

Adres: Eusebiusbuitensingel 9, 6828 HT Arnhem
Bij ByJeevan vind je alles op het gebied van bewust leven. De winkel biedt verschillende natuurlijke producten, van etherische oliën en biologische zepen tot edelstenen en klankschalen, ideaal voor iedereen die zoekt naar balans en welzijn.

5. Decosteen

Adres: Agnietenstraat 45, 6811 GJ Arnhem
Decosteen is een sfeervolle winkel die bekend staat om haar uitgebreide collectie edelstenen en mineralen. Je kunt hier terecht voor zowel decoratieve als helende stenen en accessoires die helpen bij het creëren van positieve energie in je leefomgeving.

6. Eleonora’s Klankshop

Adres: Nieuwe Havenweg 23, 6827 BA Arnhem
Deze winkel is gespecialiseerd in klankschalen en andere muzikale instrumenten die gebruikt worden voor heling en meditatie. Eleonora’s Klankshop biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van klanktherapie en spiritueel werk.

Spirituele winkels in de omgeving van Arnhem

Hoewel Arnhem zelf een mooi aanbod heeft aan spirituele winkels, zijn er ook in de omgeving interessante plekken te ontdekken:

7. De Groene Linde (Heiloo)

Adres: De Droogmakerij 23, 1851 LX Heiloo
De Groene Linde is een gerenommeerde winkel in Heiloo die gespecialiseerd is in aromatherapie. Ze bieden een breed assortiment aan etherische oliën en geurfrequenties die je kunnen helpen met energetische reiniging en healing.

8. Happy Spirit (Huissen)

Adres: Vierakkerstraat 53, 68551 BD Huissen
Happy Spirit is een bekende winkel voor spirituele sieraden, kristallen, en andere esoterische producten. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar producten om hun spirituele reis te ondersteunen.

9. La Gracia (Elst)

Adres: Pr. Irenestraat 82, 6661 EA Elst
La Gracia biedt een breed scala aan spirituele producten, van edelstenen tot wierook en spirituele boeken. Ze organiseren ook workshops voor persoonlijke groei en bewustwording.

Met deze uitgebreide lijst van spirituele winkels in Arnhem en omgeving, kun je altijd een plek vinden die aansluit bij jouw spirituele behoeften. Of je nu op zoek bent naar edelstenen, klankschalen, of spirituele accessoires, deze winkels bieden een breed scala aan producten en diensten om je te ondersteunen op je spirituele reis.